Cookie politik

Cookie- og privatlivspolitik

Denne cookie- og privatlivspolitik forklarer dig, hvordan hjemmesiden anvender cookies, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Ejeroplysninger
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Vanførefonden
Cvr-nr. 65 24 27 10
Fondenes Hus
Otto Mønsteds Gade 5
1571 København V

E-mail: info@vanfoerefonden.dk

Telefon: 33 13 48 38, mandag – onsdag kl. 9.00-12.00

Hjemmesidens brug af cookies

Da vi gerne vil tilbyde vores brugere en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, anvender vi cookies for at sikre os, at indholdet på siden er relevant og til at finde rundt i. Cookies giver vigtige informationer om, hvordan en hjemmeside bliver brugt, hvilke sider der bliver set mest, og hvor længe brugerne bliver på siderne osv.

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt solgt til tredjepart, og vi indsamler kun de personoplysninger, som vi modtager i forbindelse med en ansøgning.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg på en hjemmeside. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om fx besøgstidspunkt og besøgsvarighed.

Hvis du ikke vil tillade cookies

Vi håber, at du vil tillade vores cookies, da de hjælper os med at forbedre hjemmesiden. Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra vores hjemmeside, skal du, under internetindstillinger i din browser, vælge avancerede cookieindstillinger og tilføje dette domæne til listen over hjemmesider, du vil blokere cookies fra.

Derinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige hjemmesider, der ikke virker.

Du kan finde flere oplysninger om cookies generelt og om netop din browser på følgende sider:

Erhvervsstyrelsen
Guides til de mest almindelige platforme:

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox

Beskrivelse af fondens behandling af persondata

Persondatabehandlingens formål
De indsendte personoplysninger anvendes i forhold til behandling af din ansøgning og i forbindelse med evt. bevilling. Vi skal kunne kontakte og gå i dialog med dig. I tilfælde af bevilling skal vi kunne indberette lovpligtige personoplysninger til relevante offentlige myndigheder.

Kategorier af personoplysninger
Vi bruger følgende kontaktoplysninger som led i vores sagsbehandling:

  • Navn
  • E-mail
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • CV
  • Cpr-nr.
  • Cvr-nr.
  • Ansøgningshistorik
  • Bankoplysninger

Kilder
Vi indsamler personoplysninger fra følgende kilder:

  • Personoplysningerne indsamles direkte fra dig, når du besøger hjemmesiden, og hvis du opretter dig som bruger eller opretter en ansøgning i vores sagsbehandlingssystem.
  • Kontaktoplysninger kan være indeholdt i dokumentation sendt til os fra din organisation, hvis du er tilknyttet det konkrete projekt, der søges støtte til.

Persondatabehandlingens grundlag

  • Vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, se persondataloven § 6, stk. 1.

Modtagere af personoplysninger
Personoplysninger kan blive delt med:

  • it-leverandører, som understøtter vores sagsbehandlingssystem
  • finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at understøtte udbetaling af bevillinger
  • offentlige myndigheder, der ved lov har krav på at få oplysningerne udleveret
  • bogførings- og revisionsvirksomheder.

Opbevaring
Vi opbevarer alene identificerbare personoplysninger, så længe der er et sagligt formål med opbevaringen, og så længe det er nødvendigt for fonden at opbevare oplysningerne. Bogføringsmateriale opbevares i fem år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.

Pligtmæssige informationer

Oplysningerne, som fremgår af Kategorier af personoplysninger, er – ud over cpr-nummer – obligatoriske for bruger- og sagsoprettelse. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan vi ikke behandle din ansøgning, med den konsekvens, at ansøgningen vil blive afslået.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • ret til at tilbagekalde dit samtykke og få dine personoplysninger slettet
  • ret til at bede om indsigt i de personoplysninger, som behandles
  • ret til at modtage de personoplysninger, som du har givet os i læsbart format
  • ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget
  • ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger
  • ret til at gøre indsigelse mod, at personoplysningerne behandles
  • ret til at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger i disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du i alle tilfælde vil kunne udnytte dine rettigheder. Dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Du kan til enhver tid kontakte os på rettigheder@vanfoerefonden.dk med henvisning til en eller flere af de ovenstående rettigheder, som du ønsker at anvende.